Toyota Plaza Kocaeli Kaya’dan Bahar Kampanyası

Toyota Plaza Kocaeli Kaya avantajlı mart ayı kampanyasıyla baharı yeni bir otomobil ile karşılamak isteyenler için farklı çözümler sunmaya devam ediyor. Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın mart kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor.

Merakla beklenen Yeni Corolla Hatchback 157.900 TL’den, Toyota’nın zengin hibrit ürün gamını tamamlayan Yeni Corolla Hatchback Hybrid ise 193.300 TL’den başlayan fiyatlar ile kampanyadaki yerini alıyor. Corolla Hatchback’ler lansmana özel fiyatlar ile mart ayı boyunca benzerlerine oranla yüzde 9 daha avantajlı fiyatlara sahip.

FİNANS KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE

 

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, kamu bankalarının yerli üretim araçları destekledikleri finans kampanyası çerçevesinde, Türkiye’de üretilen Corolla Flame, Corolla Flame X-Pack, Corolla Passion, Corolla Passion X-Pack ve tüm Toyota C-HR modellerine 50 bin TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranı uygulanmasına devam ederken, 31 Mart tarihine kadar Toyota’nın Corolla Flame, Corolla Flame X-Pack, Corolla Passion, Corolla Passion X-Pack ve tüm C-HR modellerini kapsayan 50.000 TL, 24 ay ve yüzde 0,99 faiz oranlı kampanya seçeneği de yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere avantaj sağlıyor. 2020 model Hilux’lar ise 75 bin TL’ye 12 ay vadede 0 finansman oranı ile Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da yeni sahiplerini bekliyor.

ANAHTAR TESLİM FİYATLAR

Kampanyanın bir diğer gözde modeli ise Corolla’nın ÖTV avantajına sahip hibrit ve benzinli seçenekleri olacak. Özel fiyatlar ile Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da yeni sahiplerini bekleyen 2020 model Yeni Toyota Corolla’lar 133 bin 100 TL’den, Yeni Toyota Corolla Hybrid modelleri ise 186 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. ÖTV teşviki kapsamında olan 2020 model C-HR Hybrid 192 bin 950 TL’den, 2020 model yılına ait; Yaris 104 bin 700 TL’den, Yaris Hybrid 162 bin 50 TL’den ve 2020 model Toyota C-HR’ın benzinli seçenekleri de 171 bin 250 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarla kampanyaya dahil oluyor. 

60 AYA VARAN VADE SEÇENEĞİ

Yüzde 0,96’dan başlayan finansman oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın mart kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor. Aynı zamanda Toyota yeni devreye aldığı program ile birlikte, 5 yıl veya 100 bin km'ye (hangisi önce dolarsa) kadar uzatılmış garanti de sunuyor.

Bilgi İçin:        https://www.toyotakocaelikaya.com.tr/        Tel: 0262 335 38 71

 

#

05 Mar 2020 - 13:18 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.