Sekapark yaz etkinlikleri başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta düzenlenen yaz etkinliklerinde çocuklara, günün anısına uçurtma hediye edildi.

Sekapark yaz etkinlikleri başladı
Sekapark yaz etkinlikleri başladı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelililerin uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinliklerine devam ediyor. Sekapark Kabin etkinliklerinde her hafta farklı etkinliklere katılan çocuklar bu hafta sonu da, perküsyon çalarak ritim tutmayı öğrendiler. Yaz etkinlikleri eğlencesinde Hacivat-Karagöz, palyaço, sokak oyunları, yüz boyama, balon atölyesi gibi birçok alanın yanı sıra çocuklara uçurtma dağıtıldı. Sekapark yaz etkinliklerinde ayrıca dondurma ve patlamış mısır ikramı da yapılıyor.

Yaz dönemi boyunca her hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklerde, bu hafta sonu çocuklar vurmalı çalgılarla eğlenerek öğrendiler. Eğitmenler eşliğinde ritim dersi alan çocuklar, davul çalmanın heyecanını yaşadılar. Birlikte davul çalan çocuklar, farklı yaş gruplarındaki arkadaşları ile performanslarını yarıştırdılar. Sahnede performanslarını sergileyen çocuklara, ailelerine ve etkinliği izleyenler de şarkı ve marşlarla eşlik ettiler.

 

Büyükşehir Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında Sekapark’ta düzenlenen etkinliklerde, çocuklar tarafından birbirinden eğlenceli sahne performansları sergileniyor. Sokak oyunları, yüz boyama, vurmalı çalgılar ve Karagöz- Hacivat etkinliklerinin yanı sıra çocuklara günün hatırası olarak uçurtma dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, Cumartesi ve Pazar günleri, 20.00 ile 23.30 saatleri arasında yapılıyor. Ramazan ayı olması nedeniyle iftar için Sekapark’a gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleriyle eğlenceli vakit geçiriyor. Etkinlikler Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

12 Haz 2018 - 11:08 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.