Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

Duble yola dönüştürülen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde zemin çalışmaları devam ediyor.

Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çalışmalar sürüyor
Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çalışmalar sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde duble yol çalışması yapıyor. İzmit sahil bölgesinde D-100’e paralel olarak doğu- batı eksenli uzanan cadde alternatif ulaşım güzergahı olarak kullanılıyor. Duble yol çalışmasıyla konforlu hele gelecek olan cadde özellikle Kartepe bölgesine ulaşımda önemli bir güzergah olacak. Cadde bu özelliğiyle D-100’ün de trafik yükünü azaltacak.   

Salim Dervişoğlu Caddesi’nin duble yol çalışmaları sürüyor. Yolun doğu kısmında taş duvar imalatları ile kazı ve dolgu işleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca menfez uygulamaları da devam ediyor. Yolun, Sebze Meyve Hali bölgesinde giriş çıkışlar için bağlantı yolu da yapılıyor. Mevcutta tek şerit gidiş- geliş olarak kullanılan cadde duble yol çalışmasını ardından iki şeritli olarak hizmet verecek.

42 Evler ve Çuhane Caddesi arasındaki Salim Dervişoğlu Caddesi gerçekleştirilen proje ile duble yol haline getiriliyor. 4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evler-İlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılıyor. Duble yolun orta refüjünde aydınlatma da yapılacak.

Yol boyunca yer yer çalışmalar devam ediyor. D-100’e alternatif ulaşım güzergahı oluşturacak cadde, çalışmaların ardından duble yol olarak hizmet verecek. Duble yol çalışması 42 Evler bölgesi ile Çuhane Caddesi arasındaki bölümü kapsıyor. Çalışma tamamlandıktan sonra bu aralıktaki yol bölümü 2x2 şerit olacak.

17 Haz 2018 - 11:21 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.