Retrobüs İzmitlileri geçmişe götürdü

İzmit Belediyesi’nin organize ettiği Pişmaniye Şenliği’nin ikinci gününde sahne alan ünlü müzik grubu Retrobüs 70’ler, 80’ler ve 90’lar konseptiyle İzmitlileri adeta geçmişe götürdü.

İzmit Belediyesi’nin pişmaniyeyi ulusal ve uluslararası anlamda tanıtmak ve adını duyurmak için organize ettiği Pişmaniye Şenliği’nin ikinci gününde ünlü sanatçılar İzmit Belediye Meydanı’nda sahne aldı. İlk olarak sahneye İzmitli sanatçı Mert Sela çıktı. Ardından 70’ler, 80’ler ve 90’lar konseptiyle nam salmış ünlü grup Retrobüs sahne oldu. Eğlencenin üst seviyeye çıktığı konser gecesine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Hakan Tanta, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Pişmaniye Şenliği’nin ikinci günün ilk konserinde sahneye İzmitli sanatçı Mert Sela çıktı. İspanya’nın Malaga şehrinde klasik gitar ve Flamenko eğitimleri alan Sela, İzmitlilere unutulmaz bir resital sergiledi. İspanya’ya özgü Flamenko esintilerini İzmit Belediyesi Meydanı’nda vatandaşlar için söyledi.

Pişmaniye Şenliği’nin ikinci gününün finalinde ise sahneye çıkan Retrobüs Grubu üyeleri İzmitlileri adeta geçmişe götürdü. Burada akbil değil, Rockbil geçiyor diyerek sahneye çıkan grup üyelerinden Fırat Şahverdi ve ekibi kıyafetleri, aksesuarları ve peruklarıyla 70’ler, 80’ler ve 90’lar yolculuğuna çıktı. Farklı bir konsepte sahip olan Retrobüs Gurubu İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Retrobüs Gurubu’nun geçmişe ait konsepti konsere katılan vatandaşları mest ederken  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet Retrobüs Gurubunun slow şarkılarında birlikte dans etti. Konserin ardından Başkan Hürriyet, Retrobüs Gurubu üyelerine katkılarından dolayı plaket, pişmaniye ve çiçek takdim etti.

05 Eki 2019 - 09:07 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.