'Medeniyet Okumaları' Yazarıyla Buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafında ‘Medeniyet Okumaları’ projesi kapsamında İl, 12 İlçe, ÜniAK ve MutfAK ekibinin içinde projeye dahil olanlar ile ilk yazar buluşması Bülent Akyürek ile gerçekleştirildi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN, ‘Medeniyet Okumaları’ projesi kapsamında İl, 12 İlçe, ÜniAK ve MutfAK ekibi ile ikinci kez bir araya geldi. İl Gençlik Kolları AR-GE Birimi tarafından Birim Başkanı Furkan Baytar koordinesinde hazırlanan projeye yoğun ilgi gösterildi. Bir ay önce lansmanı yapılan ve katılımcılara yazarın kitabı dağıtılan proje, ilk yazar buluşmasını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Müzesinde gerçekleştirilen program, projede yer alan katılımcılarla gerçekleştirildi.

AKYÜREK, ‘’GENÇLERİ KUTLUYORUM’’

Daha önce lansmanı yapılan ve dağıtan kitabı okuyan gençler, kitabın yazarı ile buluşmanın heyecanını yaşadı. Program İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın açılış konuşması ile başladı. Kahraman, ‘’ Lansmanını gerçekleştirdiğimiz ve kitapları dağıttığımız projemizde ilk yazar buluşmamızı gerçekleştirdiğimiz için gururluyum. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum’’ dedi. Programa kısa bir konuşma yaparak başlayan Yazar Bülent Akyürek, ‘’ Öncelikle böyle bir projeye imza atan gençleri kutluyorum.’’ Dedi. Akyürek, ‘’ Kitapla ilgili her türlü eleştiriye, öneriye ve fikirlerinize açığım, lütfen rahat bir şekilde sorularınızı sorun’’ ifadelerini kullandı.

TÜRK BAYRAĞI VE PİŞMANİYE HEDİYE ETTİ

Yaklaşık üç saat süren program soru cevap şeklinde geçti. Programdan sonra İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Yazar Bülent Akyürek’e Türk Bayrağı ve kentimizin meşhur tatlısı Pişmaniye hediye etti. Yazar Akyürek, kitapları imzaladıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildikten sonra programa son verildi.

#

10 Şub 2017 - 20:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.