Kocaeli’de dizi çekiyorlar…

Son görev İzmit adlı dizinin 2. bölüm çekimleri Yuvacık’ta yapıldı

Kocaeli’de dizi çekiyorlar…
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'nde birçok kişi tarafından tanınan Suat Taylan ve İlker Keleş adından söz ettirecek internet projesiyle geliyorlar Projenin yapımcılığını ve yönetmenliğini Suat Taylan üstlenirken 2. yönetmen koltuğuna ise İlker Keleş oturuyor. Dizide 4 eski askerin uyuşturucu madde baronlarına meydan okuduğu "Son görev İzmit" 2. bölüm çekimleri Yuvacık’ta yapıldı

Dizinin dev oyuncu kadrosu Kaan Kaya, Timuçin Kanhan, Eray Büyükarslan, Tunay Hartlı, Hasan Yasal, İzzet Lüleci, Kerem Süleyman, Tayfur Kırkaç, Ethem Ayhan, Necdet Tezer, Sedat Kiremitçi oğlu, Onur Urhan, Mahsun Erdemli, Tayfun Akar, Recai Türkmen, Murat Taylan, Turgay Hartlı ve set fotoğraflarımız şafak Şekeroğlu yanı sıra yeni karakterlerimizde olacak.

Dizi hakkında konuşan Taylan Kocaelimize yeni bir soluk getirmesi açısından Türkiye gündeminden düşmeyen uyuşturucu konusuna ciddi vurgular yaparak farkındalık yaratmak için bir senaryo yazdık amacımız madde bağımlısı olan yada olmak isteyen gençlerimizi bir nebzede olsa doğru yola sevk etmek dizimizi 8 bölüm çekmeyi düşünüyoruz gelecek tepkilere göre bölüm sayısı uzayabilir önümüzdeki günlerde resmi instegram sayfamız son görev İzmit sayfamızdan duyuracağız bizi takip edebilirsiniz.

Dizinin 2.yönetmeni İlker keleş ise Suat Taylan ile 9 yıldır ortak projeler yaptık bu projemizde uyuşturucu baronlarına kafa tutan bir senaryo yazdık gerekse kendi projelerimde gerekse Suat’ın projelerinde kendi kaynaklarımızla ve bizlere inanan bizlere destek olan sponsorlarla çalıştık. Görüşme yaptığımız başkanlar, sivil toplum kuruluşları, dernek yöneticileri bütçe sıkıntısı çektiklerini söylemelerine karşın İzmitli yönetmenlere destek çıkmayıp il dışından gelen yapım şirketlerine otel, ulaşım, yemek ve maddiyat kısmında destek sağlıyorlar. İl dışından gelene var bize yok anılacağınız çok büyük bir bütçemiz yok kendi yağında kavrulup Kocaeli’ne bir İzmitli olarak katkı sağlamaya uğraşmaktayız".

#

19 Mar 2018 - 15:50 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - Ben ce bu proje cok iyi olcak izmitimiz icin

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 15:50