Gölcük Aile Konak’tan tüm hemşirelere ziyaret

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Hemşireler Günü sebebiyle İzmit, Gölcük, Karamürsel Devlet Hastaneleri ile, Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk, Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Aile Sağlığı Merkezleri’nde görevli hemşireleri ziyaret etti.

Gölcük Aile Konak’tan tüm hemşirelere ziyaret
Gölcük Aile Konak’tan tüm hemşirelere ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

12  Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla, Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve İzmit’te bulunan Devlet Hastaneleri ile Aile Sağlığı Merkezleri’nde görevli hemşireleri ziyaret ederek, sağlığın görünmez kahramanlarını unutmayan  Gölcük Aile Konak Hastanesi, büyük bir vefa örneği gösterdi.  Gölcük Aile Konak Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Şükran Fil’in bizzat katıldığı ziyaretlerde, kamu ve özelde çalışan hemşirelerin özverili çalışmaları konusunda bilgi paylaşımında bulunurken, hemşirelik hizmetleri müdürü Şükran Fil, “hemşirelik mesleeğinin ne derece kutsal ve ne derece fedakar bir meslek olduğunu biliyoruz ve bu vesileyle tüm hemşire arkadaşlarımın Hemşirler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gölcük Aile Konak Hastanesi, Hemşireler Günü sebebiyle Kocaeli Devlet Hastanesi başhemşiresi Dilek Şener ve yardımcısı Zuhal Gümüştopuz, Seka Devlet Hastanesi başhemşire yardımcısı Berrak Cihangir, Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi başhemşiresi Reyhan Aydın, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhemşiresi Hediye Yurtdaş, Karamürsel Devlet Hastanesi başhemşiresi Reyhan Cimşir’i ziyaret ederek, başhemşireler nezdinde tüm hemşirelerin Hemşirler Günü’nü kutladı.  Gölcük Aile Konak Hastanesi Hemşireler Günü sebebiyle, devlet hastanelerinin yanı sıra Karamürsel, Gölcük ve Başiskele’de bulunan Aile Sağlığı Merkezleri’ne sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Aile Sağlığı Merkezleri’nde bulunan hemşirelerin gününü pastayla kutlayan Aile Konak, Hemşireler Günü’nde de farkını göstermiş oldu.

15 May 2018 - 10:53 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.