Erdal Sertel kızını evlendirdi

İlimizin tanınan ve sevilen gazetecilerinden Erdal Sertel ve Mukaddes Karahan'ın güzeller güzeli kızı Sinem Sertel dünya evine girdi.

Fatma-Talip Özkan çiftinin oğulları Huzeyfa Özkan ile Sinem Sertel Sekapark 2. Etapta bulunan Maide Restoran'da gerçekleşen nikâh töreni ile hayatını birleştirdi.

Mutlu gencin nikah törenlerine AK Parti İl Başkanları Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Yeşildal, KOTO Başkanı Necmi Bulut, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok katıldı. Nikâhı ise Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büşra Yorgun ve Yasin Yazıcı yaptı.

Nikahı kıyan Karaosmanoğlu "Bu güzel iki kardeşimiz inşallah bir ömür boyu bir hanede mutlu olurlar. Siz birbirinizi sevdiniz, biz bir aile kazandık . Sevinçliyiz mutluyuz. İnce uzun bir yolun başındasınız. Allah size ve ülkemize hayırlı evlatlar versin" dedi.

Nikah cüzdanını genç çifte takdim eden Nevzat Doğan, "Benim genç kardeşlerine ilave olarak söyleyeceğim şeyler var. Keşke hayat hep mutlu ve huzurlu geçse ama hayatın içinde iyi gün var kötü gün var. Birbirinize sahip çıkın. Sizi yetiştirenleri unutmayın. Siz ne yaparsanız sizin yavrularınızda size onu yapacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

#

29 Eyl 2018 - 10:22 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.