Doğu Perinçek Kocaeli'de Cumhuriyet kutlamasına katıldı!

Kartepe 2000 sitesinde düzenlenen Cumhuriyet kutlamasına, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldı.

İlimizin en haraketli ve popüler sitelerinden Kartepe 2000’de Cumhuriyet kutlaması yapıldı. Kartepe 2000 sitesinin başkanı, ünlü spor yorumcusu, diş hekimi Cenap Yener’in düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na  Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek eşi Şule Perinçek ile birlikte katıldı.

Kartepe 2000 sitesi sakinleri sanatçılar Bekir Eroldemir, Özge Öztürk’ün şarkıları ile coşarken marşlara bayrak sallayarak eşlik ettiler. Dansçıların gösterisini keyifle izlediler.

Kartepe 2000 sitesi Başkanı Cenap Yener  açılış konuşmasında Cumhuriyet gecesine katılanlara teşekkür ederek, “Vatan Partisi Genel Başkanı sayın Doğu Perinçek  ve zarif eşi gecemize katılarak bizi onurlandırmıştır. Bu ülke kolay bugünlere gelmedi. Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. Cumhuriyet mirasına sahip çıkmalıyız. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

#

28 Eki 2017 - 11:49 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.