Böğürgen’de dostların buluşması

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nda geçen dönem beraber görev yapan yöneticiler, Böğürgen Mahallesi’nde buluştu. AK Parti eski ilçe başkanı Ali Korkmaz da bu buluşmada dostlarını yalnız bırakmadı.

Böğürgen’de dostların buluşması
Böğürgen’de dostların buluşması
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı olarak 3 dönem görev yapan ve aynı zamanda Böğürgen Mahalle Muhtarı olan İrfan Doğdu’nun evsahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AK Parti geçen dönem İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, başkan yardımcıları Çağlayan Duman, Alper Doğan, İbrahim Gürsel, Engin Tümer, Ergün Karagöz, Fatih Özcan, eski yöneticiler Bülent Durmuş, Mustafa Arpaguş, Mazhar Yıldız’ın yanı sıra İzmit Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Çakır, Aykut Bozkurt ve Ayhan Arslanboğa katıldı.

Mahallenin ileri gelen isimlerinin de eşlik ettiği toplantıda Korkmaz, 7 yıl görev yapığı İzmit İlçe Başkanlığı döneminde İzmit’in kırsal bölgelerinde her zaman güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, “İzmit’in köylerini siyasetten önce de çok iyi bilirim. Bu bölgelerde büyüdük desem yeridir. Burada dostluklar asla unutulmaz. İrfan Doğdu sağolsun fırsat buldukça bizi hatırlıyor, bir araya getiriyor. Kendisine bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu sayede büyüklerimizi de görüp, hasret gidermiş oluyoruz” dedi.

15 Eki 2018 - 10:27 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.