Bilgi Köprüsü’nde Yaz Okulu dolu dolu geçiyor

Özel Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu’nda yaz okulu dolu dolu geçiyor. Her günü birbirinden renkli ve öğretici etkinliklerin yer aldığı yaz okulunda çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buluyor.

İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak’ta bulunan, çift yabancı dil eğitimli Özel Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu’nda normal eğitim döneminde olduğu gibi yaz okulları da dolu dolu geçiyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Haziran ayının ortasında başlayan yaz okuluna kayıt olan öğrenciler unutulmaz anlar yaşıyarak, bol bol hatıra biriktirme fırsatı da buluyor. Her günü birbirinden renkli ve öğretici etkinliklerle dolu olan yaz okulu öğrencileri, Temmuz ayında öğretmenler Nuran Uğur, Aysun İmre, Elif Zor, Sibel Minas, Selin Bekil ve Bihter Deniz eşliğinde gerçekleşen etkinliklerde yüzme ve binicilik dersi alıp, doğa yürüyüşleri yaptı. Okul içinde gerçekleşen etkinliklerde ise mantı açıldı, pasta yapıldı. Çocuklar su dolu bardaklarda pinpon toplarını üfleyerek sektirip nefeslerini güçlendirirken, bardak dizme, gözlük yapma, çatal baskısı çıkarma, boyama gibi etkinliklerle yeteneklerini geliştirdi.

Dans gösterilerinin yanı sıra okul bahçesindeki su tabancalı birbirini ıslatma yarışmalarında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. İzmit’tin sıcak yaz günlerini eğlenerek yaz okulunda geçiren çocukları Ağustos ayında da sürpriz etkinlikler beklediği öğrenildi. Yaz okullarının çocuğun sadece tatil eğlencesi ve heyecanlı tecrübeler yaşamasını değil; aynı zamanda sosyal, duygusal ve yeteneksel gelişimlerine katkıda bulunduğu da belirtildi. Yaz Okulları çocukların aynı ortamda yaşayarak birbirlerine destek olma ve arkadaşlık kavramının önemini anlamasına, sorumluluk duygusunun artmasına ve özellikle doğayla iç içe yapılan aktivitelerle çocuklarda tabiat sevgisinin artmasına yardımcı olduğu kaydedildi.

07 Ağu 2018 - 09:58 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.