Bağçeşme 112 Acil İstasyonu hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği yeni hizmet binası faaliyete geçmesinin ardından Bağçeşme’deki eski hizmet binasının bir bölümü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet verecek.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda inşa edilen yeni hizmet binasının ardından Bağçeşme’deki eski Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün bir bölümünü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. Yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “112, Hızır gibi tüm vakalara yetişen hayati bir görevi olan ekiplerimizdir. Onlar için dakikalar ve saniyeler çok önemlidir. Bağçeşme bölgemizde görülen bir eksiklik için harekete geçmek gerekiyordu. Bu alanda yerimiz vardı ve İl Sağlık Müdürümüz, bu bölgede bu tarz bir yere ihtiyaçlarını olduğunu söyleyince hemen binamızda gerekli yeri kendilerine tahsis ettik” açıklamasını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil’in de yer aldığı incelemede bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney de, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, İbrahim Başkanımızın liderliğinde çok önemli hizmetlere imza atıyor. Bu bölgede Acil Sağlık Hizmetlerindeki bir açığımızı bu şekilde kapatıyoruz. Bağçeşme’de ki çok güzel ve etkin merkezde, donanımlı ekibimizin gayretleriyle halkımıza hizmet verecek. İbrahim Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İnceleme ve açıklamalar çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

18 Haz 2018 - 10:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir’den sağlık yöneticilerine - Dün Kocaeli Devlet Hastanesi acilin önü yüzme havuzu gibiydi,orada da bir açılış tahsis edeydiniz ya!Ambulans ne marka,malum Gebzedekilerin hali ortada!İl sağlık müdürü sen hala senden randevu alan bana polis çağırıp iftira atıp seni unuttuğumu filan düşünüyorsan yanılırsın,ne kebapçı sendikacıyı,ne seni ne de senin gibileri asla unutmam,PERŞEMBE GÜNÜ SENi BOL BOL ANACAĞIM MİTİNGİMDE!Hiç şenolamayacaksın!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 10:48