Alışılmışın dışında bir yaşam; Erenkaya Vega Residence

Tüm alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın. Erenkaya Vega Residence size alışılmışın dışında bir yaşam sunuyor. Otoyolların kesişme noktasında ve şehrin hızla gelişen bölgesinde bulunan Vega Residence, büyük şehrin hızlı temposunda yaşayan insanların değişen ihtiyaçlarını gidermek için dizayn edildi

Alışılmışın dışında bir yaşam; Erenkaya Vega Residence
Alışılmışın dışında bir yaşam; Erenkaya Vega Residence
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Erenkaya Vega Residence size otel keyfinde bir yaşam sunuyor. Alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın. Vega Residence size alışkanlıklarınızın çok dışında konforlu bir hayat sunuyor. Otoyolların kesişme noktasında ve şehrin hızla gelişen bölgesinde bulunan Vega Residence, büyük şehrin hızlı temposunda yaşayan insanların değişen ihtiyaçlarını gidermek için sizler için tasarlandı. Vega Residence’de 65 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1, 10 adet 2+1 dubleks daireler olmak üzere 85 daire bulunuyor. Residence’de aynı zamanda hizmete dönük 6 adet dükkan ve mağaza yer alıyor. Vega Residence, sadece konumuyla değil sunduğu ayrıcalıklarla size zaman kazandırıyor, hayatınıza değer katıyor.

OTEL KONFORUNDA BİR YAŞAM

Bina girişinde bulunan resepsiyon görevlileri ile transfer hizmetlerinden yemek siparişine, temizlik hizmetlerinden alışveriş hizmetlerine kadar birçok hizmet ile ilgili bilgi alabilir ve organizasyonlara imza atabilirsiniz. Binanın çatısında yer alan yaşam alanında, güneşlenme terası, berbeque alanı ve bir havuz ile hayatınıza keyif katacak.  Residence'ınızda yeterli ölçüde bir ekran ve 5+1 Ses sistemi ve özel yalıtımı ile Sinema Odası sizi seyretmek istediğiniz filmler izleyebilecek, bu özel projeyle spor hayatınız renklenecek, sizler için özel tasarlanan Fitness salonunda günün stresini atabileceksiniz.

GÜVENLİ DAİRELER SİZİ BEKLİYOR

Günlük hayatın stresinden kurtulmak için, Hamam, Sauna ve Buhar odasından oluşan bölümümüzde apayrı bir keyif yaşayacak, Residence yaşayanlarına özel indirimli fiyatlarla evinizden alıp, evinize bırakacak hizmeti yaşayabileceksiniz. Vega Residence’de kendinizi özel hissedebileceğiniz tüm konforlar mevcut. İstediğiniz bir zaman için anlaşmalı temizlik firmasından randevu alabilir, işten evinize döndüğünüzde evinizi ilk günkü gibi pırıl pırıl bulabileceksiniz. Otel tadında binanıza girdiğinizde yüz tanıma sistemi ile güvenliğinden geçerek dairenize çıkacaksınız. Kocaeli’nin en eşsiz projesi olan Vega Residence’de güvenli ortamın tadını çıkaracaksınız.  Otoparka giriş ve çıkışlarınızda, plaka tanıma sistemi ile hızlıca giriş çıkış yapabilecek, Residence içi, çevresi ve otopark kameralar ile 24 saat sizin güvenliğiniz için takip altında olacak.

www.vegaresidence.com

#

31 May 2018 - 15:32 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.