3 günde 15 bin kişi iftar yaptı

Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftar ve ramazan programlarına katılım her yıl artıyor. Hafta içi düzenlenen iftar programlarına her gün yaklaşık 5 bin kişi katılıyor.

3 günde 15 bin kişi iftar yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele Belediyesi’nin 9 yıldır sürdürdüğü gelenek Ramazan ayının manevi havasında Başiskele Sahili’nde yaşanıyor. Ramazan sohbetleri, ilahiler, tasavvuf konserleri, Kur’an-ı Kerim Tilavetleri ve çocuklar için eğleneceği programlar hazırlayan Başiskele Belediyesi, toplu iftar programı ile komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor. Komşu ilçelerden gelerek Başiskele halkının birlikteliğine ortak olan misafirlerde bu duygu birliğinde güzel bir Ramazan geçiriyor. 

İftar saatinde vatandaşlarla iç içe olan, onların istek ve memnuniyetlerini dinlerken çocuklara olan sevgisini, onlara şefkat göstererek ve sahile onlara özel olarak kurdurduğu oyun alanı ile dile getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz burada yaptığı konuşmalarında birlik olmaktan, birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu her fırsatta vurguluyor.

Başiskele Sahili’nde firmaların desteği ile verilen iftar yemeklerinden biri olan ve 3 gün boyunca Hayat Kimya Sanayi A.Ş tarafından verilen iftar yemeği için, Başiskele Belediyesi ve Başiskele halkı adına, Endüstriyel İlişkiler ve İdari İşler Müdürü Süreyya Başal, İdari İşler Yöneticisi Hakan Aşık ve İdari İşler Uzmanı Cemil Saral’a Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz plaket verdi.

İftar Yemeği Sonrasında Tasavvuf müziği sanatçısı Murat Yurt birbirinden güzel eserleri Başiskele halkı için seslendirdi.   

.

24 May 2018 - 13:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.