Minik sporcuları Başkan Sezer uğurladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hisareynspor U-14 Futbol Takımı’nı Türkiye Şampiyonası 2.kademe maçları için Eskişehir’e uğurladı.

Hisareynspor büyük bir başarıya imza attı. U-14 Futbol Takımı 136 takımın arasından başarılı sonuçlara imza atarak, 22 takımın katılacağı 2.kademe maçlarına katılmaya hak kazandı. Şampiyonluk hedefiyle Eskişehir’e gidecek olan Hisareynspor, yolculuk öncesinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başkan Sezer minik futbolcuları tek tek selamlayarak şampiyona da başarı dileklerini iletti. Ayrıca Antrenörler Muammer Akçay, Bayram Kasap, Turan Taşkın ve Adil Kuru’dan bilgi aldı.

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki spor kulüplerinin böyle başarılar yakalaması bizleri çok memnun ediyor. Gençlerimizin sporla uğraşması ve başarılı olması gelecek hayatlarında onların kötü alışkanlıklardan korunması için de çok önemli. Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için spor faaliyetleri yapacağız, bu noktada faaliyet gösteren kulüplerimizin de yanında olacağız. Ben çocuklarımıza bu şampiyona da başarılar diliyorum. Bundan önceki başarıları için kutluyorum. İnşallah Gölcük’e güzel sonuçlarla ve kupayla geri dönerler” dedi.

19 Haz 2019 - 11:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.