Kulüp Müdürü Uzel'e tepkiler çığ gibi

Kocaelispor Kulübü Müdürü İlker Uzel’e kendisine ait sosyal medya üzerinden Kocaelispor taraftarlarına ağza alınmayacak küfürler ediyor.

Taraftarlarla sosyal medya üzerinden birbirine giren İlker Uzel’e taraftar oldukça tepkili. En çok merak edilen konu ise Kulüp Başkanı Bahri Yavuz’un konuya duyarsız kalması. Bahri Yavuz başkan seçilmesinin ardından Kulüp Müdürlüğüne getirilen Uzel ve 2.5 yıldır aynı görevi yapan İlker Uzel’in taraftarlara küfürler savurması  çok yakışıksız. Kulübün resmi yazışmalarını yapan, basınla kulüp arasında köprü vazifesi gören İlker Uzel’in bu tutumu çok yadırganıyor. Bizden söylemesi..

#

02 Haz 2017 - 21:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.