Kocaelispor tribünü liderini arıyor... Bozo ve Ertuğ gündemde!

Enver Güler’in istifasının ardından Kocaelispor Tribünleri liderini bulmak için yoğun istişarelere başladı.

Taraftar tribün liderliğine Haluk Bozo ve Hodri Meydan Derneğine ise Ertuğ Derya’yı çıkarması bekleniyor.

Kocaelispor Tribün lideri Enver Güler’in istifa etmesinin ardından gözler tribünlere çevrildi.

Enver Güler kendisine ait sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada,’’2 senedir görev yaptığım HODRİ MEYDAN GRUBU'ndan kişisel ve ailevi nedenlerimden dolayı istifa etmiş bulunmaktayım... Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm semtlere, tüm abilerime, tüm taraftar kardeşlerime teşekkür ediyorum.... Gelen HODRİ MEYDAN Başkanına yönetimine başarılar diliyorum... Ben ENVER GÜLER olarak gelecek yönetime tüm gücümle destek olacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın... ALLAH'A EMANET OLUN...’’ ifadelerini kullanarak görevinden ayrılmıştı.

Kocaelispor Tribünleri, Güler’in istifasının ardından Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanlığına Ertuğ Derya ve Tribün liderliğine Haluk Bozo’yu getirmeye hazırlanıyor. Taraftarlar bugün saat 19:00’da Derince ilçesi Zübeyde Hanım Parkında bulunan dernek binasında geniş katılımlı toplantı yapacak. Taraftar Bozo ve Derya’nın göreve gelmesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunacak. Yapılacak istişarelerin ve görüşmelerin ardından Hodri Meydan Taraftarlar Derneği başkanını ve tribün ise liderini seçecek.

30 Haz 2019 - 13:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.