Kocaelispor-Gölcükspor maçı saat 19:00’da…

Kocaelispor-Gölcükspor maçı Cumartesi akşamı saat 19:00’da oynanacak.

Hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor-Gölcükspor maçı için her iki kulübün anlaşması üzerine, TFF olumlu cevap verdi. 27 Ocak Pazar günü saat 13.30'da oynanması gereken Kocaelispor-Gölcükspor maçı 26 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00'da oynanacak.

Konuyla ilgili yapıla açıklamada; “Daha çok taraftarımızın maça gelebilmesini teminen ve sezon içerisinde başka gece maçı oynamamız zor olacağı için, Kocaelispor - Gölcükspor maçını 26 Ocak Cumartesi Akşamı saat 19:00’da Kocaeli Stadı’nda oynama talebimize olumlu cevap veren Gölcükspor Kulübü’ne teşekkür ederiz” denildi.

23 Oca 2019 - 09:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.