Kaptan Kocaelispor'la yoluna devam ediyor!

Kocaelispor'da takımdan ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelen Burak Süleyman, takımla gerçekleşen son görüşmeler sonrası gelecek sezonda da yeşil siyahlı formayı giyeceği açıklandı

Kocaelispor'un kaptanı Burak Süleyman'ın Kocaelispor'dan gidecek olduğu iddiaları Kocaelisporlu taraftarların ve takımın aklında soru işaretlerine neden olmuştu. Burak Süleyman'ın takımla yaptığı son görüşmeler neticesinde kulübün şartlarını kabul ettiğini ve takımda kalacağını açıkladı. Süleyman, maddi anlamda hiçbir sorunun olmadığını söylerken Kocaelispor taraftarının yoğun ilgisi ve desteği nedeniyle Kocaelispor'da oynamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

#

25 Tem 2020 - 16:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Onur Çeçen - Bence gitmelisin Burak . Sen gereğini yaptın. Hemde fazlası ile. Sen olmasaydın bu takım üst lige çıkamazdi. Bütün yük tek bir futbolcunun üstündeydi. Oda sendin. Bugün süper lige gitsen çok rahat futbol oynarsın. Senin gibi adama yakışır .

Beğenme(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Temmuz 16:53