İzmitli Denizkızları İzmir'de yelken açacak

Katıldıkları yarışmalarda adlarını başarılarla söz ettiren İzmit Yelken Kulübü, bu kez rotayı İzmir'e çevirdi.

İzmit Yelken Kulübü, 4-5 Mayıs tarihlerinde İzmir Çeşme'de gerçekleştirilecek olan Türkiye Okullararası Yelken Yarışması'na katılacak. Kulübün iki başarılı sporcusu olan Özge Kodal ve Duru Demiralmış, Kocaeli'ni temsil etmek için kulübün antrenörleri Muhammet Celep ve Klüp Viskomadoru Ozan Demiralmış ile birlikte bugün yola çıktı.

Yarışmadan madalya ile dönmeyi hedefleyen denizkızları Özge Kodal ve Duru Demiralmış, Kocaeli'yi en iyi şekilde temsil etmek için rakipleriye kıyasıya mücadele edecek.  

03 May 2019 - 21:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.