İspanya'dan gelen güreş şampiyonları omuzlarda taşındı

İspanya’da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2. olan ve Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren güreşçiler Anıtpark’tan Belediye’ye davul zurna eşliğinde yürüyerek başarılarını kutladılar. Güreşçileri kapı da karşılayan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tek tek kutlayıp, ödüllendirdi ve sizlerle gurur duyuyorum mesajı verdi.

Gölcük BelediyesporGüreş Takımı büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Son dönemde önemli başarılara imza atan Abdulvasi Balta İspanya’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda 74 kg’da Avrupa 2.siolarak al bayrağımızı göndere çektirmiş, büyük gurur yaşamamızı sağlamıştı. A Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ise 125 kg’da Yunus Emre Akman, 97 kg Yunus Emre Uzuner, 86.kg’da Kerim Dağ Türkiye 3.sü, Küçük Yıldızlar’da 85 kg’da Bilal Taha Coşar yine Türkiye 3.sü olmuştu.

ANITPARK’TAN BELEDİYEYE OMUZLARDA GELDİ

Güreşçilerimiz geçtiğimiz gün Anıtpark’ta toplanarak davul zurna ve cazgır eşliğinde Gölcük Belediyesi’ne geldiler. Hoca Rüstem Çavdar, Güreş Ağası Mehmet Özbek ve antrenörler de yer aldı. Abdulvasi Balta omuzlar da getirilirken, başarılı güreş takımımızı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer belediyenin kapısında karşıladı.

SEZER: “SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Başkan Sezer güreşçileri tek tek selamlarken yaptığı konuşmada, “Abdulvasi kardeşim sadece Gölcük’ü değil, ailesini değil, hepimizi gururlandırdın mutlu olmamızı sağladın. Bundan sonra da Allah nice başarılar nasip etsin diyorum. Burada ki genç kardeşlerimize de çok güzel bir şekilde örnek oldun. Evvela seni yetiştiren ailene, sonra emek veren bu günlere gelmeni sağlayan hocamıza, antrenörlerimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Gençler sizlere şunu söylemek istiyorum; Çalıştığınız takdirde, azim ve gayret içinde olduğunuz takdirde, yapamayacağınız bir şey yok. Avrupa’da da, Dünya çapında da başarılara imza atmanız her zaman için mümkün. Bizde Gölcük’ün evladı olarak sizden bunu bekliyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum Sağ olun, var olun diyorum” diyerek alkışlar arasında sözlerini noktaladı.

DERECEYE GİREN GÜREŞÇİLERE ÖDÜL

Konuşmanın ardından Başkan Sezer, Avrupa 2'ncisi güreşçimiz Abdulvasi Balta başta olmak üzere güreşçileri ve antrenörleri makamında ağırladı ve dereceye giren güreşçileri ödüllendirdi.      

-- 

26 Haz 2019 - 09:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.