Eşini, çocuğunu al.. Haydi Kocaelispor maçına!

Kocaelispor, Pazar günü oynayacağı Çorum Belediyespor maçı öncesinde Kocaelispor Kulübü'nden taraftarlara önemli bir çağrı geldi.

Kocaelispor, Pazar günü oynayacağı Çorum Belediyespor maçı öncesinde Kocaelispor Kulübü'nden taraftarlara önemli bir çağrı geldi.'Bu kulübün sakini değil, sahibiyiz' sloganı altında taraftarları aileleriyle beraber maça davet eden Bahri Yavuz ve yönetimi taraftardan kötü tezahürat  yapmamaları  konusunda uyarılarda bulunuldu.  Saat 15:00'de başlayacak olan KS Çorum belediyespor futbol müsabakasında binlerce taraftarın İsmetpaşa'ya akın etmesi bekleniyor. 1966 yılından günümüze Kocaeli'nin en önemli marka değerine sahip olan Kocaelispor tekrar eski gücüne kavuşmak için canla başla sahalarda top koşturuyor.  Pazar günü binlerce Kocaelili eşleri ve çocuklarıyla tribünleri doldurması beklenirken, kent kamuoyu tribünlerden çekileceğini açıklayan Hodri Meydan Taraftar grubunu tribünlerde görmek istiyor.

Kocaelispor Kulübünden maç fiyatlarıyla ilgili şu açıklama yapıldı...

Deniz Tarafı Kale Arkası Bilet: 10 TL

Maraton Tribünü Bilet: 15 TL

Numaralı B Tribün Bilet: 25 TL

Numaralı A Tribün Bilet: 40 TL

VIP Protokol Tribün Bilet: 100 TL

#

09 Kas 2017 - 15:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.