Erkek cimnastikçilerde üstün başarı

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü erkek cimnastikçilerde de üst üste başarılar göstererek adeta göz dolduruyor…

Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ulusal ve uluslararası formatlarda Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen, ülke genelinde 5’er sporcudan oluşan özel il karması takımlarının yarışmaya hak kazandığı Anadolu Yıldızlar Ligi Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü erkek cimnastikçilerden Kocaeli karmasının 5 sporcusundan 3’ünü oluşturarak büyük bir başarıya imza attı.

Böylelikle bayan ve erkek cimnastikçiler içerisinde Kocaeli’nde seçilen en iyi10 sporcu içerisinden 8’i Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün alt yapılarından yetişen lisanslı sporcularından oluşuyor.

Kocaeli’nde erkekler kategorsinde yapılan bu başarıyla ilgili bir dizi açıklamalarda bulunan Kulübün genç Başkanı Tolga Havuç: ‘Kocaeli’nde 2009 yılında cimnastik branşını ilk başlattığımda hayalim olan erkek cimnastikçilerin yetişmesiydi. Kocaeli bizimle birlikte cimnastik branşında erkek sporcuların ne kadar önemli olduğunu görmüş oldu. Erkek cimnastikçilerimiz Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun formatına göre 6 alette (paralel, barfiks, yer, atlama masası, kuplu, halka) ter dökecek. Olimpiyat Yıldızları aerobikten sonra artık artistik cimnastik bayan ve erkeklerde de bölgemizin kalesi olmuştur.’ dedi

15 Şub 2019 - 10:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.