Emektar gazeteciler “Spor Basını Onur Gecesi" etkinliğinde buluştu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti önceki akşam 80 ve 90’lı yıllardan bu yana spor basınına emek verenleri buluşturdu.

Emektar gazeteciler “Spor Basını Onur Gecesi" etkinliğinde buluştu
Emektar gazeteciler “Spor Basını Onur Gecesi" etkinliğinde buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Özler lezzET Pazarı’ndaki Spor Basını Onur Gecesine Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan vekilleri Bekir Halefler, Murat Barış, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel de katıldı. Eski Başkanlardan Halit Yılmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede açılış konuşmasını yapan cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, kent sporunun gelişiminde önemli katkıları olan basın emekçilerini bir araya getirmemin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Kaplan konuşmasında tüm katılımcılara ve organizasyonun sponsorluğunu üstlenen ESO Erdemtaş firmasının sahibi Bülent Erdem’e teşekkür etti. Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ile teknik direktör Selahaddin Dinçel de birer konuşma yaparak, gecede bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gecenin sonunda basın emekçilerine plaket takdimi yapıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen geceden mutlu ayrılan basın emekçileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ettiler.

07 Şub 2020 - 10:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.