17 maçta 40 puan… Kocaelispor rekora koşuyor!

TFF 3. Lig 2. Grupta Kocaelispor rakiplerinin üzerinde sergilediği başarılı performansla 17 maçta 40 puana ulaşarak yeni bir rekora koşuyor

Ligde rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocaelispor 17 maçta topladığı 40 puanla tüm profesyonel liglerde en fazla puana sahip takımlar arasında yer aldı. Hafta sonunda Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor maç başına 2.35 puan ortalamasıyla dikkat çekiyor. 3. Lig 1. Grup lideri Serik ve 3. Grup 3. Grup lideri Karacabey 18 maçta 38 puan topladı. 2. Lig Beyaz Grup’a amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor ve Manisa Futbol Kulübü 18 maçta 43 puan toplayarak maç başına 2.38’lik bir puan ortalamasına sahip oldular.

9 MAÇTA 8 GALİBİYET 

2019-2020 futbol sezonunda en fazla puan kazanan takımlar arasında üçüncü sırada olan yeşil siyahlı temsilcimiz ayrıca Kocaeli Stadyumu’nda 9 maçta rakipleri karşısında 8 maçtan galibiyetle ayrılarak önemli bir başarı elde etti. Kocaelispor sahasında 9 maçta kalesinde 2 gol görürken rakip filelere 21 gol göndermeyi başardı. Yeşil siyahlı temsilcimiz deplasmanda 8 maçta rakipleri karşısında 5 galibiyet iki mağlubiyet ve bir beraberlik elde etti. Kocaelispor deplasmanda rakip filelere 14 gol atarken kalesinde 9 gol gördü.

#

16 Oca 2020 - 15:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.