Yusuf yine mesaj verdi: ‘’Yaralı parmak…’’

AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf sosyal medya adresinden zaman zaman partisine ve tabana mesaj vermesiyle biliniyor. Yusuf son açıklamasında yine düşündürücü bir mesaj paylaştı

AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf zaman zaman kendisine ait sosyal medya adresinden partisine verdiği mesajlarla biliniyor. Yusuf son paylaşımında yine dikkat çekici bir açıklama yaptı. Yusuf, ‘’Millete, düşün arkama denilen hiçbir dönemde siyasi başarı elde edilememiştir. İtibarına göre, millet siyasetçiye düşün önümüze derse birliktelik olur. Bu meyanda, İtibar parayla satın alınılabilecek bir mefhum da değildir. Siyasetçinin itibarını diğer bazı hasletlerin yanı sıra, geçmişte görev yaptığı dönemlerdeki “ YARALI PARMAKLA “ olan ilişkisi belirler....Ve bu ilişkiyi test eden şaşmaz ferasetiyle her dönem yine milletimiz olmuştur’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un görevinden alınmasının ardından il başkanlığı makamı ile ilgili ismi gündeme gelen Yusuf uzun süredir partisinin kademelerinde görev almamıştı. Yusuf’un bir ara yeni kurulacak partiyle ile de ismi anılmış ve bu bilgi dedikodudan öteye geçmişti.

22 Eyl 2019 - 14:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.