Yaman gençlerle sahurda buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Cemil Yaman, 24 Haziran seçim çalışmaları için sabah başladığı programlarına sahura kadar devam ettiriyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Cemil Yaman, dün sabah Dilovası'nda başladığı seçim çalışmalarına ardından Gebze ve Darıca'da devam ettirdi. Sabah başlayan ve akşam geç saatlere kadar seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Yaman, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek istedi Yaman, gün boyu sürdürdüğü çalışmalarını Dilovalı gençlerle yaptığı sahurla bitirdi.

Dilovası'nda gençlerle bir araya gelen Yaman, seçimde gençlerin daha çok çalışmasını isteyerek "Gençler bizim geleceğimiz. Güçlü ve büyük Türkiye için gençlerimize büyük görev düşüyor. Bu seçimde sizlerde en az bizim kadar çalışmalısınız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Bu oyunlara karşı birlik olacağız ve oyunları hep birlikte bozarak daha güzel bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Ben gençlerimize inanıyorum. İnşallah 25 Haziran'da daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." diyerek destek istedi. Sahur programına AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Muhammet Korgan'da katıldı.

26 May 2018 - 14:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.