Vatan Partisi'nden aydınlığa çıkış bildirgesi

Vatan Partisi, koronavirüs sonrasında neler yapılması gerektiğini "Aydınlığa Çıkış Bildirgesi" ile kamuoyuyla paylaştı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek imzalı Vatan Partisi Aydınlığa Çıkış Bildirgesinde; 

"Büyük Türk Milleti, 

Virüs belâsı var. Ekonomide zorluklar var. Güvenlikte vazgeçilmez görevler var.  Türkiye’nin gündemi, zorlukları yenmektir. Zorlukları kesinlikle yeneceğiz! Halkımızın sağlığını ve ekmek teknesini korumak için, kamuculuğa mecburuz ve Üretim Devriminin eşiğindeyiz. Yaparız dedik mi yaparız. Başaracağız! Halkı virüs belâsından kurtarmak, gıda güvenliğini sağlamak, ekmek teknemizi korumak, güvenliği sağlam tutmak ve eğitimi sürdürmek için, Millî Direnme Ekonomisini derhal inşa etmek durumundayız. 

Emperyalizme bağımlı Borçlanma Ekonomisinde ısrar, çırpınmaktan başka bir sonuç getirmiyor. İşçi ve çiftçiden, esnaf ve tüccardan sanayiciye kadar bütün üretici sınıfların kurtuluşu için, kalıcı çözüm elbirliğindedir ve kamuculuktadır. 

Tasarrufu artırmak, yatırımı büyütmek, ülkemizin bütün üretim olanaklarını kullanmak, bütün emek güçlerini seferber etmek zorundayız.Emek seferberliği için çalışma arzusunu ateşlemek, geniş emekçi yığınlarına dayanmak gerekir. Kaynakların halk için verimli kullanılması amacıyla biricik çözüm, Üretim odaklı, Planlı Karma Ekonomidir.  Karşılaştığımız zorlukların üstesinden gelmek için, devlet ve toplum disiplini şarttır. Devletin ve milletin bütün güçlerini seferber etmek görevimizdir. Bu amaçla halkı özgürleştirmeli ve örgütlemeliyiz.

Değerli Vatandaşlarımız, Değerli Üreticiler,

Türkiye, bu dar boğazdan tek başına AK Parti Hükümetiyle çıkamaz. Bununla birlikte AK Parti’siz bir hükümet de kurulamaz. ABD’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dışlayan hükümet projesine bağlananlar, Türk milletinin çoğunluğunu karşılarına alıyorlar. Bunlar, PKK ve FETÖ ile ittifaktan başka bir siyaset bulamıyorlar. Türk milleti buna izin vermeyecektir.  Halkın sağlığını ve ekmek teknemizi korumak için, milletin büyük güçlerini birleştiren ve zorlukları paylaştıran bir hükümet biricik çözümüdür. Üretim Devrimi ve Türkiye’nin güvenliği, Üreticilerin Millî Hükümeti yönetiminde başarılacaktır. İstiklâl Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin Devrimci Önderi, Mustafa Kemal Atatürk, büyük esin kaynağımızdır. Milletimizin çeşitli kavimleri ve inançları birleştiren imparatorluklar birikimi, devlet ve ordu kuruculuğu, bize her zaman gerekli olan tarihsel mirastır. Vatan Partisi olarak, Üreticilerin Millî Hükümetinde sorumluluk üstlenmeye hazırız.  Üretim Devrimi Programımız, Türkiye’nin gündemindeki çözümdür. 

Milletimizi kucaklayan ve Türkiye’yi Avrasya ülkeleriyle birleştiren siyasetlerimiz, ülkemizin önünü açtı. Zorlukları yenmedeki tecrübe ve kadro birikimimizle ve geleceğimizi emanet edebileceğimiz örgütlü gençliğimizle her görevin üstesinden geliriz.

Türk Milleti, Ergenekon Destanında olduğu gibi, büyük bir seferberlikle dağları yaracak ve aydınlıklara ulaşacaktır. Ergenekon’daki demirci, Vatan Partisi’dir. Türk Milletinin Değerli Öncüleri, 

 

Zor zamanda Vatan bizden görev bekler. Vatan Partisi’ne üye ol! Zorlukları birlikte yenmek için Bir adım öne çık Vatan Partisi’ne üye ol!

 

Millet bizden çözüm bekler Umut taşımak için Vatan Partisi’ne üye ol! Çocuklarımız ekmek bekler Ekmek teknesini korumak için Üreten Sağlıklı Türkiye için Vatan Partisi’ne üye ol!

 

Artık zamanı geldi Üreticilerin Milli Hükümeti için  Vatan Partisi’ne üye ol!" ifadeleri yer aldı.

#

09 Nis 2020 - 13:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.