Ünlü: Alacakları oy 60 bini geçmez

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Millet İttifakı’nın mitingine dair, “Onların dediği 50-60 bin sayısı vardı doğru ama 25-30 bin kişi miting alanındaydı gerisi evinden izledi.  Zaten büyükşehirde alacakları oy da 60 bini geçmez” dedi

Başiskele İYİ Parti Sepetli Mahalle Başkanı Kürşat Künteş ve kardeşi Timuçin Künteş MHP’y geçti. Künteş kardeşlerin yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan Okan Kırcı ve Furkan Çuktar adlı gençlerde MHP’ye üye oldu. Üye olan isimlere rozetleri MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından takdim edildi.  

Ünlü basın açıklamasında, “MHP Cumhur İttifakı’na inanan bir siyasi parti. MHP Elinden gelenin fazlasını yapıyor. Başiskele’de örnek çalışmalar yapılıyor. Orada İYİ Parti’de Mahalle Başkanlığı yapmış Kürşat ve Timuçin Kundeş arkadaşlarımız MHP’ye geçiyor.  Zillet İttifakı’ndaki yapılanma devlete zararlı. Doğru olan devletin, MHP’nin yanında olmaktı. Herkese kapımız açık. 7 günlük sınav var önümüzde. Bu sınavı verenler MHP’nin kapısından girmeye hak kazanacaktır. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunların arkası gelecektir. Salı günü de basın toplantımızda partimize geçişler olacaktır Mitingde bayraklarını çaldıranların yanında niye dursun benim arkadaşlarım” dedi 

Millet İttifakı tarafından gerçekleştirilen mitingi değerlendiren Ünlü, “Ben Kocaeli’deki en tecrübeli il başkanıyım. 20-30 miting takip ettim. Onların dediği 50-60 bin sayısı vardı doğru ama 25-30 bin kişi miting alanındaydı gerisi evinden izledi. Bunu herkes biliyor. Algı önemlidir. Bizim gördüğümüz sayı buydu. Onlar için yeterli bir sayıdır. 60 bine tamamlayacak küsurat da  evlerden takip etti. Zaten büyükşehirde alacakları oy da 60 bini geçmez” diyerek sözlerini tamamladı.

23 Mar 2019 - 15:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.