Ülkücü o isim Komünist Parti’ye oy verecek!
MHP’li kimliğiyle tanınan Salih Yeykan, 31 Mart seçimlerinde Türkiye Komünist Partisi’ne oy vereceğini açıkladı

MHP’de bir dönem aktif görev alan Salih Yeykan, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Yeykan, “CHP, Komünist, sosyalist ya da sosyal demokrat bir parti değildir. MHP de maalesef artık Ülkücü bir parti değildir.
AKP, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi sağ partilerdir. BBP ise sağda en bitik partidir. İyi Parti de.... Söylemeyeyim şimdi. Rahmetli Başbuğun ifade ettiği gibi, “ Solun ihanet derecesine varan davranışlarından dolayı sağ ile mücadelemizi geçici olarak askıya alıyoruz”!!!
Biz Ülkücü Hareket olarak ne sağcı ne de solcu idik...
Bugün bu tabloda, beni temsil eden, geriye bir tek, davasından sapmamış, marjinal sol partiler kalıyor. Türkiye Komünist Partisi. 31 Mart Seçimlerinde oyum, adayı olsun olmasın, oy pusulasında amblemi olsun olmasın, Türkiye Komünist Partisinedir.
İlgili Galeriler