Tartışmalı kongreyi Sürüm kazandı

Mevcut İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve Ahmet Yücel Şanlı başkanlık için yarıştığı kongrede başkan belli oldu. Rakibini geride bırakan Cahit Sürüm aldığı 234 oyla yeniden başkan seçildi.

Tartışmalı kongreyi Sürüm kazandı
Tartışmalı kongreyi Sürüm kazandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlk kez sandık kurularak seçilmiş başkanın belirlendiği kongre Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde 321 delege oy kullandı. Cahit Sürüm 234 oy alırken Ahmet Yücel Şanlı 85 oy aldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

Oyların sayılmasının ardından başkan seçilen Sürüm konuşmasında; "Burada oy kullanan kullanmayan herkes için kazanan bireyler değil kazanan İYİ Parti’dir. Her ne pahasına olursa olsun Yücel bey kazansa bile dire vermesen yolumuza devam edecektik. Bu Körfeze biz bayrağı dikeriz nasıl bu seçimi kazanırız, Ankara’ya daha çok milletvekili göndeririz nasıl Şanbaz Başkanımla Ankara’ya daha güçlü bizim derdimiz budur. Zengin bir kentin fakir insanları, şurda ki fabrikalar şuranın bir mağdurunu işe bile almıyor. Biz bunun için varız. Biz biriz bütünüz güçlü bir aileyiz." ifadelerini kullandı.

KAZANAN LİSTE

KAYBEDEN LİSTE

16 Şub 2020 - 17:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.