Tarhan: “Şu rezaleti nasıl açıklayacaksınız?”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde vatandaşın çektiği eziyeti paylaştı.

Tarhan: “Şu rezaleti nasıl açıklayacaksınız?”
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna sahip çıkarken iktidara gönderme yaptı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde vatandaşların hizmet almak için girdiği uzun bir sırayı video halinde paylaşan Tarhan: "17 yıldır iktidardasınız, Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde vatandaşın mağdur edildiği şu rezaleti nasıl açıklayacaksınız?" diyerek AKP iktidarını hedef aldı. Tarhan sıraya girmiş vatandaşların videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.Tarhan'ın hesabından paylaştığı işte o twit;

#

17 Şub 2020 - 12:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

cem - Evet Kocaelide sağlık sektörü gerçekten diplerdedir,,1 aydır izmitte Cildiye servisinden randeu alamıyorum,3 protez diş takımı içinde 2 yıldır sıra bekliyorum!!!!

Beğen(3)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 12:30
02

Yorum41 - Yaw tamam adamlar sağlık sektöründe şu anda kötü gidiyorlar, Sende taşın altına koy kardeşim elini taşı TBMM Ye ver dilekçelerini yap ne gerekiyorsa, Zaten halk biliyor durumu, sen değiştirmeye çalış

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 12:30
01

Çilekeş - 18 Yılda en başarılı olunduğunun iddiası olan sağlık konusunda yaşanan bu rezaletin arka safhasına bakarsanız bu mezbelelik Randevusu olanlar arasında yaşananlar dır .Bunun bir de randevu alıp evde bekleyenleri var dır .

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 12:30