Tarhan'dan 29 Ekim kutlama mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Tahsin Tarhan mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere verdiği en büyük armağan olan Cumhuriyet, kültürden sanata, tarımdan eğitime, bilimden sanayiye bir milletin uyanışıdır. 29 Ekim, tarih boyunca esaret görmemiş, onur bir halkın yeniden ayağa kalkışı; küllerinden doğuşudur. Cumhuriyet, Atatürk ve silah arkadaşlarının emperyalizme karşı kutsal mücadelesi sonucunda kurulmuş ve bizlere miras bırakılmıştır. Bu mirasa sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.

Bugün, cumhuriyet değerlerini aşındırmak isteyenlere, türlü bahanelerle kutlamaları yasaklayanlara karşı, içeride egemenliğimizin, dışarıda bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyete ve Cumhuriyetin teminatı olan Atatürk Devrimlerine kararlılıkla sahip çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Bugün, bizi bize yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

Türkiye’nin çağdaş dünyayla bütünleşme kararlılığının simgesi olan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize sonsuz millet ve şükranlarımızı sunar, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım.” dedi.

#

28 Eki 2020 - 12:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.