"Tabela partisi olacaksanız bu işi başaramazsınız!"

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, siyasete sert dönüş yaptı. İlçe teşkilatını ziyaret eden Gönül, muhalefet partilerine çattı...

AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, bu akşam İzmit İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Ali Güney’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Belediye Başkan aday adayı olan Hicran Bozkurt, Tahir Akman ve Sinan Üner katıldı.

NEVZAT DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan Sibel Gönül, şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle görev alan yeni yönetimimize teşekkür ediyorum. Beni bu göreve kayık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalar sebebiyle, İzmit’i marka kent yapan Nevzat Doğan başkanımıza teşekkür ediyorum. Aday adaylık süreci sona erdi. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Diğer partilerde 2 aday bile çıkamazken bizim aday adayı bolluğumuz vardı. Çünkü biz böyle güçlü bir partiyiz. Bir mimar olarak, bu şehrin büyüttüğü bir ablanız olarak bu şehrin her noktasında eserlerimiz var. Bu eserleri daha da ileriye götüreceğiz. 

HÜRRİYET YİNE HEDEFİNDEYDİ

Bir vekil düşünün, Kocaeli halkının oylarıyla seçilmiş. Sonra işi ortağına pas ediyor. Kocaeli’de milletin karşısına çıkamıyor. Ben Büyükşehir’de kaybetmiyim, sen kaybet diyor. Köşe bucak aday arayarak parti olunmaz. Tabela partisi olacaksanız bu işi başaramazsınız. Halkımızla gönül bağımızı koparmadık. İşte onlar bunu başaramadı. Bir Gönül gelir, yüz bin Gönül olur. Altından kalkamazsınız.Ben bu teşkilatların yetiştirdiği bir ablanızım. İzmit bizi yetiştirdi. Birlikte kurucu olduk. Bir çok arkadaşımızla birlikte fedakarca çalışmalar yaptık. Teşkilatların görüş ve önerileri her zaman dikkate alınacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın.”

14 Oca 2019 - 20:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.