Şok bir kararla istifa etmişti... Çağlayan’ın yerini bu isimler alacak!

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Meclis üyesi olan Aykut Çağlayan bugün tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Çağlayan’ın istifasının ardından yerine seçilecek meclis üyeleri kimler?

Şok bir kararla istifa etmişti... Çağlayan’ın yerini bu isimler alacak!
Şok bir kararla istifa etmişti... Çağlayan’ın yerini bu isimler alacak!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı olan ve aynı zaman İzmit Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olan Aykut Çağlayan bugün yaptığı açıklama ile tüm görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Çağlayan’ın yerine gelecek isimler netleşti.

İzmit Belediyesine Çağlayan yerine gelecek olan Meclis Üyesi yedek aday olan Nazmi Açıkgöz olacak. Kocaeli Büyükşehir Meclisinde ise Çağlayan’ın yerini büyükşehir yedek adayı olan ve aynı zamanda İzmit Belediyesi mevcut meclis üyesi Fikret Hocaoğlu alacak. Hocaoğlu İzmit Meclis üyesinin yanısıra aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi de olmuş olacak.

FİKRET HOCAOĞLU

NECMİ AÇIKGÖZ

#

10 Tem 2020 - 17:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.