Serdar Kaman yarın projelerini açıklayacak

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Serdar Kaman, seçim beyannamesini Kocaeli kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman'ın proje tanıtım toplantısı yarın saat 19.00'da Başiskele sahilinde bulunan  Tryp By Wyndham Oteli büyük salonunda gerçekleştirilecek. CHP ve İYİ Parti'den oluşan Millet İttifakı'nın tüm ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri, parti il ilçe başkanları, teşkilatlar ve Kocaeli siyasetin önde gelen isimlerinin yer alacağı proje tanıtım toplantısı geniş katılımlı olarak planlandı.

Serdar Kaman, bu toplantıda Kocaeli genelinde elzem olan ve seçim gezileri sırasında, halkın talepleri doğrultusunda hazırlamış olduğu önemli projelerini sıralayacak.

17 Mar 2019 - 15:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.