Şener Söğüt oyunu kullandı

Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, oyunu İlimtepe İlkokulu’nda 1194 numaralı sandıkta kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, oyunu kullandı. Söğüt, oyunu İlimtepe İlkokulu’nda 1194 numaralı sandıkta eşi Hatice Söğüt ve kızı ile birlikte kullandı. ‘Körfez için, Kocaeli için ve Türkiye’miz için için hayırlı uğurlu olsun’ temennisinde bulunan Şener Söğüt, “Bu sürecin huzur ve sükunet içinde geçmesini bekliyoruz. Tüm halkımızı sandığa gitmeye, demokratik haklarını kullanmaya davet ediyoruz. Sonuçlar da hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı.

31 Mar 2019 - 11:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.