Selman Yıldırım başvurusunu yaptı!

Selma Yıldırım, CHP İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım uzun bir süredir İzmit Belediye Başkanlığı için çalışma yürütüyordu. Selman Yıldırım, 4 gün önce Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını şirketinde çalışan birine aldırmıştı.

Selman Yıldırım kendisi almadığı gibi hafta içerisinde de dosyayı başkası aracığı ile ilçe Başkanlığına teslim etti. Selman Yıldırım’ın aday adaylığı ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

19 Eki 2018 - 12:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - SİRMEN'dönemi beyin takımındaki isimlerden Belediyeciliği kademe,kademe bilen ve A'dan Z'ye belediyecilik bilgisine haiz liyakata sahip,çeşitli görevlerde piştikten sonra Genel Sekreterlik yapmış Sayın Murat SİRMEN'aday gösterilmeli.

CHP'her zaman yanlış aday çıkartıyor!

Sosyal Demokratlar ve Kocaeli sevdalısı Vatanseverler;Büyükşehiri almak istiyorsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için en uygun isim Eski Genel Sekreter Sayın Murat SİRMEN'dir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:35