Seka Park’ın mimarı Talha Kös AK Parti’den aday!

Sekapark Mimarı olarak bilinen Talha Kös İzmit Belediyesi’ne aday adayı oldu.

Seka Park’ın mimarı Talha Kös AK Parti’den aday!
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti’de aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. 12 Kasım (bugün) bitmesi beklenen aday adaylığı başvuru süreciyle ilgili genel merkezden uzatma kararı alınması bekleniyor. 

Sekapark Mimarı olarak bilinen Talha Kös AK Parti’den İzmit Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Kös, başvuru dosyalarını Seçim İşleri Başkanı Ali Güney’e teslim etti.

Aday adayı Talha Kös,” İzmit’liyim. İzmit için bir olmak, beraber olmak üzere bugün AK Parti’den belediye başkan adayı adayı müracaatımı büyük bir mutlulukla ailem ile gerçekleştirmenin gururunu  yaşıyorum. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum” dedi.

Sıra şehirlerimize geldi diyen Kös, “1994 yılında belediyecilikte milad başlatan Cumhurbaşkanımızın, dağları delen, duble yollar yaplamalarından sonra sıra şehirlerimize geldi. Muasır medeniyet seviyesini yaşayan İzmit için aday adayı oldum” dedi 

TALHA KÖS KİMDİR?

6 Mart 1975 İzmit doğumlu. Ulugazi İlkokulu, İzmit Ortaokulu, İzmit Lisesini bitirdi. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Bölümü mezunu. Kocaeli’de SEKAPARK, Ankara’da Dikmen Vadisi olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde önemli projelere imza attı. 54.Hükümet Başbakanı Prof.Dr.Necmettin Erbakan’a şehircilik alanında danışmanlık yaptı. Halen; Kentsel tasarım ve mimarlık alanında dünyanın en iyi uzmanlarının bir araya geldiği Uluslararası Kentsel Gelişim Zirvesinin koordinatörlüğünü yürütmektedir.

#

12 Kas 2018 - 12:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.