“Seçimin kazananı Saadet olacaktır”

Saadet PartisiDerince İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresinde konuşan Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Zaf...

Saadet PartisiDerince İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresinde konuşan Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Zafer Mutlu, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve seçimlerin ülkenin kurtuluşuna vesile olacağını belirterek Saadet Partisi’nin seçimde galip taraf olacağını ifade etti.

Zafer Mutlu konuşmasında, ‘’Seçim kararı açıklandı, bu bir erken seçim değil bu bir baskın seçimdir ve hedef bellidir. Muhalefeti hazırlıksız yakalayarak seçimleri kazanma hırsı vardır. Ancak şunu hesap etmediler ki Saadet Partisi zaten bir yıldır bütün teşkilatlarıyla, mahalle başkanlarıyla, ilçe yönetimleriyle bu seçime hazır olduğunu göstermiştir. Seçim kararı Çarşamba günü saat 16 itibariyle açıklandı, biz hemen akşamında başkanlık divanı üyelerimizi topladık, il yönetim kurulu üyelerimizle toplantımızı icra ettik ve hemen akşamında verdiğimiz talimatla öncelikle il binamız olmak üzere bütün ilçe binalarımızı bir gelin gibi süsledik. Sabahında da ilçe başkanlarımızla ve il yönetim kurulu üyelerimizle olağanüstü toplantılarımızı icra ettik ve hedeflerimizi, izleyeceğimiz yolu masaya yatırdık ve akabinde basın toplantısıyla Kocaeli’nde seçime ne kadar hazır olduğumuzu bütün Kocaeli ’ye göstermiş olduk. Basın mensuplarımızın çok yoğun ilgisi oldu. O gün basın kuruluşları bütün siyasi partileri gezdiler. Hepsinin ortak kanaati şu ki bu seçimin en hazır partisi Saadet Partisi’dir. Önümüzdeki günlerde seçim takvimi açıklanacak ve biz de büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı adayımızı 100 bin imza ile belirleyeceğiz. İmza toplama işlemleri için bize 3 günlük süre verilecek. Biz Kocaeli teşkilatları olarak genel merkezimizin en başarılı teşkilatları olarak şunu ifade ediyoruz ki; bu 100 bin imzanın en az 30 binini 2 gün içerisinde toplayacağız” dedi.

Mutlu konuşmasının devamında, ‘’Ülkemizin bu ekonomik anlayışla devam etme ihtimali artık kalmamıştır. Ekonomi iflas etmiş durumda, işsizlik rakamları hiç olmadığı kadar arttı. Dış politika da etrafımız bir ateş çemberi ile çevrelenmiştir. Yolsuzluk ve israf ayyuka çıktı. Kutuplaşma siyasetiyle aynı bina da oturan komşular birbirine selam vermez hale geldi. Akrabalar birbirleriyle siyasi görüşleri nedeniyle görüşmüyorlar. Bu sürecin böyle devam etme ihtimali yoktur. Ülkemizin yeniden bir kalkınma hamlesine, kardeşlik barış ortamına, dış politikada etrafımızdaki ülkeler başta olmak üzere tüm İslam ülkeleriyle tekrar masaya oturmaya, birliktelik sağlamaya ihtiyacı vardır. Önümüzdeki fırsat tarihi bir fırsattır. Bu süreci tersine çevirmek için çok büyük fırsattır. Bunu da inşallah 63 gün sonra başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Seçim çalışmalarımızın ilki olarak Derince İlçe kongremizi icra ediyoruz ve şunu ilan ediyoruz ki bu seçimizin galibi Saadet Partisi olacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

24 Nis 2018 - 13:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.