Şayir'in projeleri takdir topluyor

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in önemli projeleri arasında yer alan Tavşancıl'a sosyal tesis, gençler ve çocuklar için Harikalar Sahili ile Butik otel projesi Dilovalılardan büyük takdir topluyor.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hamza Şayir'in seçim beyannamesinde yer alan projeleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Dilovalıların özellikle Tavşancıl sahilinin daha kullanışlı olması aileleri ile daha güzel vakit geçirebileceği bir yer olması talebini en iyi şekilde değerlendiren Şayir, Tavşancıl sahilini bambaşka bir yer haline getirecek projeleri vatandaşlardan takdir topladı.

SAHİLE KAFETERYA YAPILACAK

Şayir'in Tavşancıl ve Dilovası'nı canlandıracak projeleri arasında yer alan Tavşancıl Sosyal Tesisi, sahilde özellikle yaz aylarında ailelerin güzelce vakit geçirebilecekleri ve dinlenebilecekleri kafeterya şeklinde bir tesisin yapılması Dilovalıların uzun süreden beri beklediği projeler arasında yer alarak Dilovalıları sevindirdi.

TAVŞANCIL HARİKALAR SAHİLİ OLACAK

Sahile yapılacak tesisin yanı sıra özellikle çocukların büyük ilgisini çeken Tavşancıl Harikalar Sahili projesi de Dilovalılardan tam puan aldı. AK Parti İktidarı döneminde Dilovası halkına kazandırılan ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Tavşancıl sahili uzatılarak devamına çocuklar ve gençler için Harikalar Sahili yapılacak. Mevcut Tavşancıl Sahili ile limanlar arasında kalan bin 100 metre uzunluğundaki sahil şeridi düzenlenerek, içerisinde çocuk oyun grupları, aktivite ve eğlence alanları, tema parkları, yürüyüş yolları ve bisiklet yollarının olduğu Tavşancıl Harikalar Sahili olarak halkın hizmetine sunulacak.

BELEDİYE BİNASI BUTİK OTEL OLACAK

Ayrıca Tavşancıl'a bir butik otel projesi de bulunan Şayir'in tarih kenti Tavşancıl'ın dokusunu koruyarak tarihi evlerin restore edilmesi ve bununla birlikte eski Tavşancıl Belediyesi'nin de restore edilerek butik otele dönüştürülmesi hem Tavşancıl mahallesine canlılık getirecek hem de tarihi dokusuyla ilgi çeken Tavşancıl'a dışarıdan geleceklerin konaklayabileceği bir tesis olacak.

YEŞİL VADİ BÜYÜYECEK

Bu projelerin dışında geçtiğimiz yıllarda açılan ve Dilovalıların uğrak yeri haline gelen Tavşancıl Yeşil Vadi'de 2. Etap çalışması yapılarak vadi genişletilecek. 2. Etap'la hem burada bulunan doğal güzellikler korunacak hem de Dilovalılar aileleri ile birlikte daha geniş bir yeşil alanda piknik ve sosyal faaliyetler yaparak dinlenebilecekler.

TAVŞANCIL'A YÜZME HAVUZU

Yine Şayir'in projeleri içerisinde Tavşancıl'a kapalı yüzme havuzu, Tavşancıl'da gençlerin kürek sporuna yoğunlaşmasını sağlayacak Tavşancıl sahilde Kürek Kulübü'nün kurulması, Tavşancıl Seyir Tepesi ve çocuk parkları da seçim beyannamesi içerisi yer alan projeler oldu.  

20 Mar 2019 - 13:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.