Sarıbay’dan manidar liste yorumu; “Ben neden aday olmadım”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekilliği için aday adayı olmadı. Bunun yerine il yönetiminden Prof.Dr. Muhip Kanko ve il sekreteri Hüseyin Acurman’ın oğlu Anıl Acurman’ı destekleyen Sarıbay, her iki ismi de ilk 5’e yazdırdı.

Sarıbay’dan manidar liste yorumu; “Ben neden aday olmadım”
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,milletvekili aday listesi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Bazı arkadaşlarımız fevri davranıyorlar. İstifa edeceğim, çekileceğim diyorlar. Mesele memleketse gerisi teferruattır. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim döneminde istifa eden korkaktır, partiye ihanet ediyor demektir. 

 

BEN NİYE ADAY OLMADIM? Eğer önseçim olmazsa, adayların geleceği partinin üst düzey yöneticilerinin iki dudağı arasında olursa böyle şeyler yaşanabilir. Birileri kalkıp da beni niye şuraya buraya koydun diye öfkelenmesin. Dördüncü sıra için, beşinci sıra için söz mü aldınız? Ben, Cengiz Sarıbay olarak kaderimi başkalarının eline bırakmamak için aday olmadım. Az önce Parti Meclisi Üyemiz Sayın Haydar Akar ile görüştüm. Listenin kesinleştiğini söyledi. Yarın Genel Başkan değiştirir mi bilemiyorum ama şimdilik tablo bu. Liste değişmeyecek ve böyle kalacak. 

 

21 May 2018 - 11:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemitoğulları - Niden;)Beyfendi sen iyi bir adamsın,ama tüm partiye kişilerin değil bu seçimde önemli olan şahıslar kadar partinin başarısı ve bu tip tartışmalardan uzak durmak ve bu listeleri oluşturanlara oluşan memnuniyetsizliği sebeplerini ve İzmit çocuklarının verdiği tepkiyi Ankara’ya iletmenzidir,bu tip listelerin başarı şansı ne olur bilinmez ama isyan çıkmamalı aday olamayanlarda yahut istediği konuma gelemeyenlerde bıkıp küsüp gitmemeli HALKIMIZ ÜLKEMİZ DEVLETİMİZ için çalışmalıdır diye düşünüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 11:40