"Reise saygı duyuyorum" dedi istifa etti

Başiskele İlçesi Kullar’da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerden biri olan Fatih Turan AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu

Başiskele ilçesinin sevilen gençlerinden olan Fatih Turan,’’ Reise saygı duyuyorum’’ dedi AK Partiden istifa etti. Kendisine ait sosyal medya hesabından,’’ Söylenecek denecek çok söz var anma yine de Reis’e olan sevgi saygımızdan fazla bir şey demiyoruz. AK Parti’den istifa etmiş bulunuyorum artık her şeyin hayırlısı. Bizim çizgimiz duruşumuz nettir. Siyasetimiz samimiyetimiz mücadelemiz devam edecek’’ sözleriyle istifasını duyurdu.

08 Ara 2019 - 15:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.