Perşembe Pazarı alanı Akşener için hazırlandı!

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener bugün saat 17:00’de Milli İrade Alanı’nda (Perşembe Pazarı) düzenlenecek olan mitinge katılacak.

Perşembe Pazarı alanı Akşener için hazırlandı!
Perşembe Pazarı alanı Akşener için hazırlandı!
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, ilk kez memleketinde düzenlenecek bir mitingle hemşerilerine seslenecek. Milli İrade Alanı’nda (Perşembe Pazarı) düzenlenecek olan mitingin başlama saati ise 17.00. Miting öncesinde partililer dün geceden itibaren çalışmalarını sürdürürken Perşembe Pazarı alanı Akşener için hazır durumda.

19 Haz 2018 - 11:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.