Partisinin milletvekili ile çalıştı diye yöneticileri ihraç etti!

İYİ Parti İzmit’te 9 kişi yönetimden ihraç edildi. İhraç edilen isimlerin Lütfü Türkan’a yakın kişiler olduğu öğrenildi.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ufuk Turan’ın milletvekilli adaylığı için istifa etmesinin ardından başkanlığa getirilen Emrah Alper Bozatlı, kısa sürede parti içinde çok tartışılan bir isim haline geldi. Özellikle seçim çalışmaları döneminde doğru düzgün hiçbir faaliyette bulunmaması, İzmit’te İYİ Parti’nin başarısız olması yoğun tepkilere sebep oldu.  

İYİ Parti İzmit Teşkilatı içinde eleştirilerin hedefi haline gelen Bozatlı şimdide 9 yöneticiyi ihraç etti. İhraç edilen isimlerin Lütfü Türkan’a yakın kişiler olması ise dikkat çekti. Seçim döneminde Türkkan’a hiçbir şeklide destek vermeyen Emrah Alper Bozatlı, bu dönemde Lütfü Türkan ile birlikte hareket eden isimleri ihraç etti. İYİ Parti Genel Merkezi’nin ihraçlar konusunda açık talimatı olması rağmen Emrah Alper Bozatlı’nın böyle bir girişimde bulunması Genel Merkezi’nde tepkisine neden oldu.

Konuyla ilgili Serdar Kaman ise ihraçların eski İlçe Başkanı Ufuk Turan’dan kaldığı açıkladı.  Ufuk Turan ise mesnetsiz şeklinde bu isimlerin ihraç edildiğin belirtti.  Ufuk Turan açık alamsında, “Koray Aydın en son açıklamasında teşkilatlarda yönetimden düşürülmeler olmayacağını söylemişti. Bozatlı Koray Aydın’ın sözünü çiğnedi. Hesabını genel merkeze verir artık. Lütfü Beyle gezdikleri için ihraç edilmişler. Lütfü Beyle gezmek suç mu? Bu adam demek ki baya güçlü de Genel Merkezin sözünü çiğniyor. Bir de toplantılara katılmadıkları için de yönetimden düşürülenler varmış. Benim bildiğim tüzükte üst üste 3 toplantıya katılmayanlar yönetimden düşürülüyor ve bu dönemde toplantıya katılmayanlar var onları niye yönetimden düşürmüyor. Böyle sıkıntılı bir dönemde partiye karşı bir suç işlemeyen yöneticilerin benden değiller diye mesnetsiz bir şekilde yönetimden düşürülmesi hiç doğru değil. Bütün sorumluluk il başkanına aittir. Bu arkadaşlarımıza verdiği sözler var. Onu da zamanı geldiğinde bu arkadaşlar açıklar. Bir de bu işe alet olan yönetici arkadaşlarıma da şaşırıyorum nasıl böyle bir kararın altına imza atıyorlar” ifadelerini kullandı.

12 Tem 2018 - 15:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah - Meral Akşener ablamızın köyünde dahi program yapamayan İzmit'in çoğu mahallesinde İYİ Partiyi tanıtmayan Mahallelerin çoğuna gitmeyen birleştirici olmak varken dağıtmayı düşünen, Meral Akşener hanımefendi nin memlektinde özellikle İzmit ilçede %30 - %40 oy alınması varken %13ü başarı olarak gören Türkiye geneline yüzdesel oran ile bakıldığı zaman 30 tane il Kocaeli'den fazla oy almışken bunu başarı olarak gören ilçe başkanından anca bu beklenir. Birleştirici olmak yerine dışlayan, dağıtan, partiyi çalıştırmayıp kaosa sokan bir başkanın ve buna kaşık tutan bir il başkanının hedefi anca partiyi yok etmek olur.

Beğen(1)

Beğenme(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 15:10