Özak pazartesi başvurusunu yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak Pazartesi günü belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapacağı öğrenildi.

İsmi İzmit Belediye Başkan aday adaylığına geçen Özak’ın ismi geçtiğimiz dönem de Derince Belediye Başkan aday adaylığı için geçiyordu.

Özak gazetemize yaptığı açıklamada, “Pazartesi günü başvuru yapacağım ama neresi için başvuru yapacağımı hep beraber göreceğiz. En iyi hizmet nerede yapacaksam orada olacağım, bu zamana kadar gönül belediyeciliğine inandım ve bu düşünceyle hizmet etmekten başka bir şey düşünmedim. Allah aklımızda hayırlısını nasip etsin” ifadesini kullandı.

Özak’ın bu sürpriz çıkışı akıllara Derince Belediye Başkan aday adaylığını getirdi.

09 Kas 2018 - 14:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.