Muhtar adayı sahaya indi: "Muhtarın partisi olmaz"

Başiskele Döngel Mahallesi Muhtar adayı Selahattin Ayhan, sanki belediye başkan adayı gibi çalışıyor. Ayhan, sabah namazıyla birlikte Döngel Mahallesi’nde sahaya inerek çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele’nin tanınmış simalarından Selahattin Ayhan, Döngel Mahalle Muhtarlığı için adaylığını ilan etmesinin ardından müthiş bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi karşısında duyarsız kalmayan Ayhan, sabah namazıyla birlikte Döngel’de gezmedik esnaf bırakmıyor. Gün boyu mahalle sakinleriyle bir araya gelen akşamda ev ve kahve toplantıları yapan Ayhan, konuşmalarında seçmenine şu ifadeleri kullanıyor, “ Biz istiyoruz ki verilen sözler seçime kadar olmasın. Seçimin ardından 5 yıl daha devam etsin. O yüzden 5 dakika düşünüp oyunuzu ona göre verin”

MUHTARIN PARTİSİ OLMAZ

Doğma büyüme Döngelli olan Ayhan, “ Ben bu mahallede yetiştim. Bu mahalle de evlendim ve yaşamımı bu mahalle de sürdürüyorum. Döngelli olmaktan mutluyum. Şimdi mahalleme hizmet zamanı geldi. Sevdiklerimizin teveccühü üzerine bu yola çıktım. Allah izin verirse de hizmet, huzur ve vefa aşkıyla çalışıyorum. Buradan tüm seçmenimize sesleniyorum; Azalarımızla birlikte bir elin parmakları kadarız. Ben ve ekibim kesinlikle seçmenime olağanüstü vaat ve söz vermiyorum.  Devletimizin ve belediyemizin bizlere ayırdığı imkânlarla sizlere hizmet sözü veriyorum. Çünkü olmayacak vaatlerle işimiz yok. Bizim işimiz gerçeklerle. 7/24 mahalleme hizmet vereceğim. Telefonum 24 saat açık olacak. Muhtarın partisi olmaz. Muhtar belediye ile vatandaş arasında çok önemli bir köprüdür. Bizde bu köprüyü Allah’ın izniyle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

17 Mar 2019 - 15:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.