Muhsin Yazıcıoğlu unutulmadı

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 8’inci yılında andı

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anma Anıtı’nda gerçekleştirilen tören ile andı. Törene İl Sekreteri Mustafa Arha, eski İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP eski İl Yöneticisi Ercan Keleş ve çok sayıda partili katıldı.

ANKARA’YA YOLA ÇIKACAKALAR

Anma programında konuşan İl Sekreteri Mustafa Arha,” Burada toplanarak merhum genel başkanımızı yad etmek istiyoruz. Türk ve İslam ülküsü uğruna yaşayan ve ömrünü bu uğurda yaşayarak geçiren bir insandı. Allahtan bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.  Programın ardından partililer gece saat 01:00'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etmek için Ankara'ya doğru yola çıkacak.

#

24 Mar 2017 - 23:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.