Miting alanı hazır… Kocaeli Erdoğan’ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 16.30’da Milli İrade Meydanı’nda Kocaelililere hitap edecek. Erdoğan’ın gelişi için hazırlıklar tamamlandı

AK Parti’nin Kocaeli mitingi bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinde için günler öncesinde başlayan çalışmalar tamamlandı. Bugün Milli İrade Meydanında gerçekleştirilecek olan miting için yoğun güvenlik önlemi alındı. miting için binlerce polis görevlendirilirken, meydanın çevresi ise hafriyat kamyonları ile kapatıldı.

AK Parti ve MHP teşkilatları miting davetlerini tamamladı. Alan bayraklarla süslendi. Alanın çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. İzmit merkezde her yer AK Parti bayraklarıyla süslenmiş durumda….

ERDOĞAN VE BAHÇELİ AFİŞİ AK Parti İl Teşkilatı, mitingde 130 bin adet su ve Türk Bayrağı dağıtacak. Bu dolar ve bayraklar da alana getirildi. Alana bir de dev Erdoğan ve Bahçeli pankartı asılmış durumda.

 

19 Mar 2019 - 08:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.