MHP'den Büyükakın'a övgü dolu sözler

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'dan övgüyle bahsetti

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Ünlü'ye basın açıklamasında İl Kafın Kolları Başkanı Yasemin Kantar da eşlik etti. Saha programlarının başladığını kaydeden Ünlü, "Bugün Kartepe bölgesindeki muhtarlarla görüşeceğiz. Hiçbir muhtarımızın karşısına aday çıkarmayacağız ve muhtara yardımcı eleman gelecek. Muhtarların belediye başkanlarıyla direkt görüşebilecek. Bunları anlatacağız. 24 Ocak'ta Ankara'daki aday tanıtım programına Kocaeli teşkilatı olarak katılacağız. 500'ün üzerinde meclis üyesi aday adayımız önümüzdeki süreçte mülakata tabi tutulacak" dedi.

SİBEL HANIM'I KABULLENDİK

Ünlü, "Cumhur İttifakı'yla hizmet vatandaşın ayağına gidecek. İsraf olmayacak. Denetimi Milliyetçi Hareket Partisi yapacaktır. Cumhur İttifakı'nın tüm adaylarını benimsedik. Bunun altını da dolduracağız. MHP İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları ortak programlarda yerini alacak. İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Hanım'ı ülkücüler sevmiştir. O da aynı yönde beyan vermiştir. Ülkücüler sevdiği insana nasıl sahip çıkıyor göstereceğiz.

"NEFESLERİ KESİLECEK"

Üretken belediyecilik anlayışı için Tahir Büyükakın bir değerdir. 2023 yılında Kocaeli'nin nerede olduğunun cevabı Tahir Büyükakın'dır. Tahir Bey bu kentin tümü için bir değerdir" ifadelerine yer verdi. Ünlü son olarak, "Zillet ve Şer İttifakı dediğimiz tarafta yapılan hesaplardan bir sonuç çıkmaz. Şahsi menfaat ve pazarlık yapıyorlar. Onlar ne İzmit'te ne de Körfez'de anlaşamayacaktır. 15 yıl bu kenti yöneten CHP, Büyükşehir'i bırakmıştır. Çıkmazın içinde kalacaktır. nefesleri seçime yarım kala kesilecektir." dedi.

22 Oca 2019 - 14:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.